حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت امور اجتماعی دادگستری خراسان رضوی، پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد شهادت ۱۴ نفر در غزه، طی ۲۴ ساعت گذشته (یکم آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خان‌یونس، قتلگاه صهیونیست‌ها| جزئیات جدید از عملیات بزرگ رزمندگان فلسطینی علیه نظامیان اسرائیل

  • کد خبر: ۳۵۳۱۵۶
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۱
خان‌یونس، قتلگاه صهیونیست‌ها| جزئیات جدید از عملیات بزرگ رزمندگان فلسطینی علیه نظامیان اسرائیل
ظهر امروز یک گروه پیاده از رزمندگان گردان‌های عزالدین قسام متشکل از ۱۸ مجاهد فلسطینی با یورش به پایگاه جدیدالتأسیس ارتش اسرائیل در خان‌یونس و اجرای ترکیبی از عملیات فریب، اقدام شهادت‌طلبانه، درگیری تن به تن و حذف از فاصله دور، تلفات سنگینی به نظامیان صهیونیست تحمیل کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ظهر امروز (چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴)، واحد رسانه‌ای کتائب القسام، شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد که یک گروه پیاده از رزمندگان این گروه متشکل از ۱۸ مجاهد فلسطینی با یورش به پایگاه جدیدالتأسیس ارتش اسرائیل در خان‌یونس، چندین تانک مرکاوا ۴ را با بمب‌های «شُواظ»، «العامل الفدائی» و راکت‌های ضدزره «الیاسین ۱۰۵» منهدم کردند.

به گفته این منبع فلسطینی، نیرو‌های القسام همچنین شماری از ساختمان‌هایی را که نظامیان صهیونیست در آنها مستقر بودند، با شلیک شش راکت ضداستحکامات و استفاده از سلاح‌های سبک و سنگین هدف قرار دادند و سپس وارد این خانه‌ها شدند. در این مرحله، مبارزان از فاصله نزدیک با نارنجک دستی و سلاح‌های سبک با سربازان دشمن درگیر شدند که طی این تبادل آتش، چند نظامی صهیونیست کشته شدند.

در ادامه این عملیات، تک‌تیراندازان القسام فرماندهان یگان زرهی مستقر در پایگاه را هدف قرار داده و آنها را به شدت زخمی کردند. همچنین برای جلوگیری از رسیدن نیرو‌های کمکی ارتش اسرائیل، چندین خمپاره به اطراف محل استقرار نظامیان اسرائیلی شلیک شد. در زمان عقب‌نشینی هم یکی از مجاهدان القسام با انجام عملیات استشهادی در میان نیرو‌های اسرائیلی، تلفات بیشتری به ارتش اشغالگر وارد کرد.

منابع محلی گزارش دادند که در جریان این عملیات که چندین ساعت به طول انجامید، بالگرد‌های ارتش اسرائیل برای انتقال کشته‌ها و مجروحان در منطقه فرود آمده است.

دقایقی قبل نیز ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که صبح امروز دستکم ۱۸ تن از نیرو‌های کتائب القسام به یکی از پایگاه‌های ارتش اسرائیل در خان‌یونس حمله کرده‌اند. ادعای ستاد مشترک اسراییل درباره این عملیات، حکایت از مجروحیت سه‌تن از سربازان صهیونیست دارد، اما شواهد محلی حکایت از این دارد که تعداد تلفات و حجم خسارات صهیونیست‌ها به‌مراتب بیشتر از این مقدار است.

بر اساس ادعای صهیونیست‌ها، در جریان درگیری‌های امروز، ۱۰ تن از نیرو‌های القسام شهید و ۸ تن دیگر موفق به عقب‌نشینی از طریق تونل شدند. در ویدیویی که ارتش اسراییل از عملیات امروز منتشر کرده است، پیکر دوتن از شهدای عملیات قهرمانانه مقاومت اسلامی فلسطین مشهود است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->